FITHAM s.r.o.

Kubelíkova 679/80
460 08 Liberec 8

IČ: 27338053
DIČ: CZ27338053
Č. ú.: 43-7237570257/0100

Jsme tým zapálených specialistů s více jak 25 lety zkušeností, kteří se snaží neustále přinášet zajímavosti ze světa fitness, posilování a zdravého životního stylu. Z tohoto důvodu vznikl i tento blog na které vám chceme přinášet čtivý obsah o cvičení, posilování, zdravém životním stylu a především i jak se zorientovat v nepřeberném množství cvičebních pomůcek, trenažérů a posilovacích strojů, které potkáte ve fitness centech, případně pokud se rozhodnete zakoupit si nějaký trenažér přímo k vám domů.

Pokud bychom Vás zaujali, tak nám určitě dejte odběr a budeme Vás pravidelně zásobit novými články, které si určitě nechcete nechat ujít a pokud by Vás i zajímalo nějaké konkrétní téma o kterém jste se ještě nikde nedočetli, určitě nám napište na marketing@fitham.cz a rádi ho zařadíme do našich témat.

Naše firma Fitham je skutečně největší nezávislý specializovaný e-shop se zaměřením na kompletní fitness vybavení pro vaši domácnost či komerční fitness centra s více jak 25 lety zkušeností. V naší nabídce naleznete přes více jak 100 značek a 10 000 produktů, které si můžete i osobně vyzkoušet na jedné z našich poboček v ČR (Liberec, Praha, Brno a Plzeň) i na Slovensku (Bratislava).

Na webu naleznete vše pro vaši kardio zónu jako jsou rotopedy, běžecké pásy, cyklotrenažéry, veslovací trenažéry atd. Dále pak silovou řadu jako jsou posilovací věže, lavice, stroje, nebo snad další sortiment jako jsou elektrokola, trampolíny, ping pong, bojové sporty a také nesmíme zapomínat na nespočet posilovacích a rehabilitačních doplňků. To vše u nás naleznete spolu s odborným poradenstvím na webu či infolince 602 119 550.

Patříme mezi nejlépe hodnocené e-shopy a naše kvality potvrzuje i řada prestižních ocenění z řad Superbrands, Heureka – shop roku a přes 9500 pozitivních recenzí, kterých si nesmírně vážíme.
Se vším odborně poradíme, přivezeme na místo, namontujeme a proškolíme…

Váš tým Fitham

Pobočka Fitham Liberec
LiberecProdejna, sklady
Pobočka Fitham Praha
PrahaProdejna, sklady
Pobočka Fitham Brno
BrnoProdejna, sklady
NoImg
MoravaPodpůrný sklad
Pobočka Fitham Plzeň
PlzeňProdejna, sklady